Articole blog

Pălării și șepci pentru copii: protecție și distracție la superlativ

de Simona Cravcenco in Jun 06, 2022

Pălării și șepci pentru copii: protecție UV

A venit vacanța mare și este timpul să scoatem pălăriile și șepcile pentru copii din dulap.

Zilele de vară sunt abia la început, iar cei mici nu-și mai găsesc locul în casă. Prin urmare, este necesar să îi echipăm corespunzător pentru perioadele pe care le petrec sub razele soarelui arzător.

Știm, distracția este grozavă pe-afară, iar accesoriul de pe cap li se poate părea inconfortabil. Însă, este de datoria noastră ca părinți să le explicăm de ce ar trebui să poarte șapca sau pălăria de fiecare dată când stau cu capul în soare.

Chiar și pentru noi, adulții, cele două accesorii pot părea în plus. Ne strică părul sau nu se potrivesc cu ținuta. 

Dar astăzi nu vorbim despre noi, ci despre ei, micuții noștri aventurieri plini de energie. Hai să vezi de ce nu ar trebui să lipsească din garderoba copiilor pălăriile și șepcile.

Au nevoie copiii de protecție vara?

Protecție UV pentru copii vara

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă și vremea începe să se încălzească, șapca sau pălăria celor mici reprezintă o parte importantă din „moda” de zi cu zi.

În plus,  pălăriile de vară nu sunt doar accesorii drăguțe, ci au un scop important. Copiii pot fi mofturoși în legătură cu hainele pe care le poartă atunci când se joacă afară, iar alegerea unei pălării sau șepci potrivite ar putea împăca ambele părți.

Pentru a putea negocia cu piticii iscusiți, cel mai bine este să te convingi de ce este necesar să îi achiziționezi puiul tău un accesoriu care să-l protejeze de soare.  

Beneficiile purtării pălăriilor și șepcilor pentru copii

Beneficii pălării și șepci pentru copii

Nu putem nega, cei mici arată arată adorabil purtând pălării. Însă, scopul lor este unul practic. O șapcă pentru copii reprezintă cheia pentru a preveni transferul de căldură și pentru a-ți menține micuțul confortabil.

Și nu ne oprim aici. Uite ce alte beneficii aduc aceste accesorii folositoare:

  1. Pălăriile și șepcile pot proteja de soare și pot bloca razele UV. Cel mai bun motiv pentru care merită să cumperi o șapcă pentru băieți sau pălării pentru fetițe este factorul de protecție solară. Pentru a obține cea mai bună protecție UV, asigură-te că alegi o pălărie cu boruri late sau, după, caz, o șapcă cu vizieră lungă și lată;
  2. Reglează temperatura. Cum razele soarelui bat în mod constant, copiii se pot încinge foarte repede dacă nu poartă pălărie. O pălărie bună de vară le va umbri fața și va menține răcoare în zona capului. Uite un pont! Îndreaptă-ți atenția către țesăturile ușoare, respirabile, care îi permit să se simtă confortabil în timp ce se joacă afară;
  3. Modele și mărimi variate. Șepcile și pălăriile pentru băieți și fete sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri, mărimi și culori. Așadar, există într-adevăr un model potrivit pentru fiecare pitic. Un sfat util ar fi să lași copilul să își aleagă propria pălărie de vară. Acest lucru te va asigura că este ceva ce dorește să poarte și că nu va face mofturi mai târziu.

Aceste accesorii sunt pe cât de adorabile, pe atât de utile. Mai mult, în combinație cu costumele de baie cu protecție UV, orice zi la plajă sau piscină este mult mai distractivă.

Să nu-i uităm și pe cei mai micuți. Ei adoră să petreacă timpul afară la fel de mult ca cei mai mari.

Ce fel de pălării ar trebui să poarte bebelușii vara?

Protecție vara pentru bebeluși

Bebelușii au nevoie și ei de protecție împotriva soarelui.

Deoarece pielea lor este atât de sensibilă și vulnerabilă, medicii nu recomandă utilizarea de protecție solară  la bebelușii cu vârsta cuprinsă între 0-6 luni. Prin urmare, protejarea bebelușului de soare este esențială.

Care este cel mai simplu mod prin care îi poți proteja capul, fața și chiar gâtul și umerii? O pălărie sau șapcă specială de soare!

Pălăriile UV tip găleată pentru bebeluși, din materiale respirabile, sunt cele ideale. Și ca să te asiguri că nu cade de pe cap cât te-ai întors cu spatele, alege-le pe cele cu șnur reglabil, care să se potrivească puiului tău.

Iar aventura continuă!

Pălării și șepci pentru copii din materiale sustenabile

Pălării și șepci pentru copii din materiale eco

După cum probabil ți-ai dat seama, atunci când căutăm șepci sau pălării pentru băieți și fetițe, cel mai important este materialul.

Noi optăm întotdeauna pentru fibrele naturale, cu protecție UVA și UVB dovedită.

Pălăriile și șepcile din bumbac organic împrumută proprietățile țesăturii și resping razele soarelui, păstrându-și mărimea și culoarea indiferent de perioada purtării. Pe de altă parte, pălăriile din bambus sunt pe cât de adorabile, pe atât de răcoroase și fine pe piele. Să nu uităm și de șapca din in, care se potrivește întregii familii. Cozorocul oferă umbră feței, iar țesătura de in naturală contribuie la menținerea unei temperaturi optime pentru zilele toride.

Modelele de pălării și șepci de la Gălbenuș oferă protecție pentru cap, față, gât și umeri, fiind prevăzute cu șnur reglabil. Mai mult, culorile și imprimeurile te cuceresc instant.

Intră în magazinul nostru online și pregătește-te pentru aventurile verii alături de cei mici.

 

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.