Articole blog

Pălăriile Pickapooh – cea mai bună alegere pentru o zi petrecută în aer liber!

de Simona Cravcenco in Apr 20, 2017

Pălăriile Pickapooh – cea mai bună alegere pentru o zi petrecută în aer liber!

Cum putem să ne jucăm afară cât e ziua de lungă fără să ne fie teamă de arsuri solare și insolații? Răspunsul l-am găsit în îmbrăcămintea cu protecție UV!

Este important să ne protejăm pielea de razele ultraviolete ale soarelui, în mod special în orele de vârf când cantitatea de raze UV ce trece prin atmosferă este foarte mare, pentru a evita micile neplăceri pe termen scurt dar și riscurile mari cu consecințe pe termen lung. Iar aici mă gândesc la arsuri solare, dermatite cauzate de expunerea prelungită la soare, îmbătrânirea prematură a pielii care pe termen lung poate duce la procese degenerative în celulă și la cancer! Cu cât mai multă piele acoperim, cu atât mai bine!

La ce ne uităm când alegem haine cu protecție UV?

Atunci când alegeți îmbrăcăminte cu protecție UV, asigurați-vă că vă uitați după o etichetă cu marcajul UPF. UPF (Ultraviolet Protection Factor) indică cât timp, potrivit fiecărui tip de piele, o persoană poate sta în plin soare în mijlocul zilei.

Dermatologii recomandă un UPF minim de 30+, dar pentru o piele bronzată sau pentru un ten mai închis o protecție de 20+ este suficientă.

Nu toate materialele sunt la fel!

Este important să verificăm și standardul după care au fost verificate materialele din care este fabricată îmbrăcămintea! Un material care are UPF 40+ testat după standardul australian, are doar un UPF 5 dacă este testat după standardul 801- cel mai riguros standard disponibil momentan!

Pălăriile Pickapooh ne oferă protecție de încredere împotriva ultravioletelor în 11 culori și 3 puncte de protecție:

Pe lângă faptul că ne protejează de cantitatea prea mare de radiații de la amiază, pălăriile Pickapooh sunt fabricate dintr-un bumbac organic provenit din culturi controlate biologic. Calitatea kbA a bumbacului nu permite folosirea aditivilor chimici!

Vă așteptăm să ne vizitați în shop-ul nostru online Galbenus, să vă alegeți cea mai trendy și sigură pălărie!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.